Gegarandeerd

Kwalitatief & betrouwbaar

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsstandaard van onze producten tijdens én na de montage wordt bereikt werken wij met verschillende kwaliteitsstandaarden. De maatregelen die wij nemen om de kwaliteit van de producten te garanderen zijn:

– Materiaaltesten zoals UV-tests en rubbing-tests;
– Producttests zoals de Side-Airbag-test voor SEAT WEAR bij TUV;
– Een uitgebreide kwaliteitscontrole na het inbouwproces.

Beleef
het inbouwproces in stappen

Stap 1

Uw order is binnengekomen en de afdeling inkoop & planning gaat meteen voor u aan de slag. In onze fabriek wordt uw lederen interieur speciaal voor uw voertuig en geheel naar uw wensen gestikt. Uw interieur wordt conform fabriekseisen vervaardigd, waardoor u zeker bent dat uw nieuwe bekleding geen belemmering vormt voor geïntegreerde side airbags.

Stap 2

Zodra wij de ombouw van uw voertuig hebben ingepland mag u zelf kiezen hoe dat u het voertuig laat transporteren. Wij kunnen transport voor u organiseren, maar het is ook mogelijk om het voertuig zelf te brengen.

Stap 3

Na binnenkomst van uw voertuig wordt deze ingepland voor montage van de bekleding. Indien u ervoor kiest om zelf uw voertuig te brengen kunt u in onze wachtruimte genieten van een kopje koffie en eventueel verder werken.

Stap 4

Alle stoelen en eventuele deurpanelen worden gedemonteerd. De originele bekleding van uw voertuig wordt verwijderd, eventueel wordt er stoelverwarming gemonteerd en daarna worden uw stoelen voorzien van de nieuwe bekleding.

Stap 5

De stoelen worden terug geplaatst in het voertuig. Voordat het voertuig de werkplaats verlaat wordt deze zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide kwaliteitscontrole checklist.

Stap 6

Uw voertuig is gereed, en wordt eventueel door ons vervoerd naar de dealer of wij bellen u indien u ervoor kiest om zelf uw voertuig te halen.